2018. március 17. Gertrúd, Patrik napja
Üdvözöljük honlapunkon
Bemutatkozó prospektusokKözpontMűszaki ÜzemMátraparkettErdészetekFatermékParkettaTermészetvédelemErdei vasutakErdei iskolákSzálláshelyek

Pazsagi Turistaház

A Nyugat-Bükk csodaszép tájait felfedezők körében ismert Pazsag neve. A 2017-ben átadott új főépület elegáns és egyben kényelmes szálláshelyet nyújt az erdő megfáradt vándorainak.

Az új épület 6 szobájában 22 fő szállhat meg, míg a tetőtérben kialakított matracszálláson 12 fő elszállásolása biztosított. Az alagsorban melegítő konyha és 45 fő befogadására alkalmas étkező helység áll a vendégek rendelkezésére, melyhez egy külső terasz csatlakozik.

Az új főépület mellett egy parasztház jellegű kisház található. Két szobával, közös fürdőszobával és konyhával. A házban hat fő tud egyszerre megszállni. A fűtést és a melegvizet cserépkályha biztosítja.

Várjuk iskolás csoportok, baráti társaságok, bakancsos turisták, nyugdíjas közösségek jelentkezését, hiszen a turistaház mindenkinek számára kellemes pihenést nyújthat távol a város zajától.

Innen indulva számos természeti látványosság, barlang, látogatóközpont, várrom és hagyományait őrző bükki település megközelíthető. Az Országos Kéktúra útvonala mellett fekszik és a sárga sávon haladó turisták számára is ideális szálláshely. Közelében van a Hór-völgye, az Oszlai tájház, a Suba-lyuk barlang, de a jó állóképességűek akár Bánkútig is elmerészkedhetnek.

A turistaház közútról könnyen megközelíthető. A 2505-ös úton haladva Egerből, Felsőtárkányon át, Lillafüred irányába haladva, a megyehatárt jelző tábla (Heves-Borsod) előtt jobbra kanyarodva, tovább stabilizált erdészeti úton érhető el a turistaház.

Foglalható 2018. 03.01-től az ERDEI SZÁLLÁS oldalon.

Elérhetőség:

Cím: 3414 Bükkzsérc külterület, 0191 helyrajziszám
GPS-koordináták: 48.032097, 20.510164
Telefon: +36 (70) 527-21-44
E-mail: pazsag@egererdo.hu

www.egererdo.hu, Egererdő Zrt. © 2018. Minden jog fenntartva.
CégadatokKapcsolatImpresszumKirendeltségek, területi képviseletek