2019. április 21. Konrád napja
Üdvözöljük honlapunkon
Bemutatkozó prospektusokKözpontMűszaki ÜzemMátraparkettErdészetekFatermékParkettaTermészetvédelemErdei vasutakErdei iskolákSzálláshelyek

Vadászházak

VILLA NEGRA VENDÉGHÁZ
 
Kapcsolatfelvétel és érdeklődés:

VILLA NEGRA VENDÉGHÁZ

3348 Szilvásvárad, Szalajka-völgy

Tel.: +36 36 355-240

Mobil: +36 30 502-6593

e-mail: villanegra@t-email.hu

web: www.villanegraszilvasvarad.hu

 

Erdészet elérhetősége:

Szilvásváradi Erdészet

3348 Szilvásvárad, Szalajka út 8.

Tel./Fax: +36 36 355-112

e-mail: szilvasvarad.erd@egererdo.hu

 

Magyarország egyik legszebb hegyvidéki jellegű völgyében, Szilvásváradon a Szalajka-völgyben található a Villa Negra Vendégház, karnyújtásnyira az Ősember-barlangtól és a Fátyol-vízeséstől. A festői környezet, az öreg fenyőfákkal körülvett park zavartalan kikapcsolódást nyújt az idelátogató vendégek számára.

Az épületben kilenc 2 ágyas, egyedi tervezésű fenyőbútorokkal berendezett, fürdőszobával, TV-vel, hűtőszekrénnyel felszerelt szoba áll rendelkezésre.

Az étteremben svédasztalos reggelit, helyi specialitásokat, hal- és vadételeket kínálunk. Számos kikapcsolódási lehetőség mellett az alagsorban 30 fős pinceborozó és szauna található. Vendégházunk ideális helyszíne a kisebb létszámú konferenciáknak, továbbképzéseknek, amelyekhez biztosítjuk a technikai eszközöket.

Az alábbi programok szervezett lebonyolítását vállaljuk: szabadtéri pisztrángsütés, fleckensütés, gulyásparty, kirándulások, túrák, vadmegfigyelés, vadászat, lovaglás, sétakocsikázás.
 
 

KESERŰ VADÁSZHÁZ
 
Kapcsolatfelvétel és érdeklődés:

KESERŰ VADÁSZHÁZ

Tel.: +36 48 310-191

Gondnok: +36 30 668-6269

 

Erdészet elérhetősége:

Szilvásváradi Erdészet

3348 Szilvásvárad, Szalajka út 8.

Tel./Fax: +36 36 355-112

e-mail: szilvasvarad.erd@egererdo.hu

 
 

 

Megközelítés: Egerből a 25. számú főúton Borsodnádasd-Ózd felé kell indulni. Arlóra beérve az Ady E. u. 382.sz. alatt található a volt Arlói Erdészet épülete. Az épülettel szemben lévő úton mintegy 6 km-t haladva elérhető az erdei környezetben lévő vadászház. Az épületben 3 szoba található 8 férőhellyel. Minden szobához külön vizesblokk, szekrény, valamint színes Tv tartozik.

 
 
 
A konferenciavendégek részére külön mosdó áll rendelkezésre. A társalgóban nagyképernyős TV, videomagnó, HI-FI berendezés valamint visszahívható nyilvános, kártyás telefon található. A vadászházban teljes ellátást lehet igényelni. A vadászatok közötti pihenőidőben az idelátogatók természeti értékekben gazdag tájat láthatnak. Megtekinthető az Arlói-tó, valamint a közelben vezet az országos kéktúra útvonala.
www.egererdo.hu, Egererdő Zrt. © 2019. Minden jog fenntartva.
CégadatokKapcsolatImpresszumKirendeltségek, területi képviseletek