2020. február 22. Gerzson napja
Üdvözöljük honlapunkon
Bemutatkozó prospektusokKözpontErdészetekMátraparkettMűszaki ÜzemFatermékParkettaTermészetvédelemErdei vasutakErdei iskolákSzálláshelyek

Köszöntő

Az Egererdő Erdészeti Zrt dolgozói nevében tisztelettel köszöntöm mindazokat, akik  felkeresik honlapunkat és kitüntetnek bennünket érdeklődésükkel.

Társaságunk a Mátra-hegység, a Bükk-hegység nyugati része és a Hevesi-dombvidék állami erdőterületeit kezeli. Erdőgazdálkodásunk nagy múltra tekint vissza, őrizzük, és ami legfontosabb számunkra, továbbfejlesztjük annak értékeit.

Szakembereink felkészülten és elhivatottan végzik munkájukat, mellyel kivívták azt az elismerést, hogy az erdészember egy személyben jó erdőgazda, természetvédő és a közjóléti igény kiszolgálója.

Munkánk eredménye maga az erdő, amit örököltünk és adjuk tovább utódainknak, terméke az ember számára nélkülözhetetlen fa alapanyag.

Kérjük, gondoljanak arra, hogy szakembereink százai és a természet harmóniája közötti kapcsolatnak egyik eredője a fatermék, legyen az égő tűzifa melege, vagy a gyöngyösi MÁTRAPARKETT-ben előállított parketta, amire rálépünk! Merjük meglátni az erdőtől a fát is!

 

Dr. Jung László

vezérigazgató

www.egererdo.hu, Egererdő Zrt. © 2020. Minden jog fenntartva.
CégadatokKapcsolatImpresszumKirendeltségek, területi képviseletek